Tervetuloa reeniryhmämme blogiin; hienoa että löysit perille! :)

Tarkoituksenani on lisäillä tänne blogiin viikottaisten harjoitusten sisältöä sekä muuta harjoitteluun liittyvää informaatiota, jotta mahdollisten poissaolojen sattuessa kaikki pysyisivät muun ryhmän tahdissa. Viittaan usein puheissani aiempiin reenikertoihin ja tehtyihin harjoitteisiin, joten tämän blogin avulla pyrin pitämään teidän kaikki ajantasalla ryhmän etenemisestä ja tehdyistä harjoituksista.

Lisäilen blogiin ratapiirroksia, huomionarvioisia juttuja menneistä harjoitteista, vinkkejä itsenäiseen reenaamiseen, hyviä linkkivinkkejä agilitysivustoille ja muuta aiheeseen liittyvää. Miettikää tekstejä lukiessanne miten eri neuvot, vinkit ja ohjeet sopivat juuri sinulle ja koirallesi. Koska ihmiset, niinkuin koiratkin ovat yksilöitä, se mikä sopii hyvin toiselle koirakolle ei välttämättä sovi alkuukaan toiselle. Koiria ja ohjaajia on nopeita, varmoja, ketteriä, romuluisia, rohkeita, tarkkoja ja arkoja, joten pyritään löytämään se tapa, joka sopisi juuri Sinulle ja koirallesi parhaiten. 

Olisi erityisen palkitsevaa ja toivottavaa, että lähettäisitte tähän blogiin kommentteja esimerkiksi omatoimisista harjoituskerroista, mieltä askarruttavista kysymyksistä sekä erityisesti kaikista pienistäkin onnistumisen tunteista; jaettu ilo on usein kymmenkertainen ilo! :)

Toivottavasti saatte täältä hyviä vinkkejä agilityuraanne varten!