Suomen Kennelliitto järjestää Agilityn maailmanmestaruuskilpailut 26.-28.9.2008 Helsingin Jäähallissa. Kolmipäiväiseen kisaan odotetaan osallistujia noin 40 eri maasta. Agilityn MM-kilpailut alkavat avajaisilla perjantaina 26.9. kello 8.00. Kilpailut alkavat lauantaina ja sunnuntaina kello 8:00. Lisätietoja Kennelliiton sivuilta.
 
Junioriharrastajille tarjotaan mahdollisuus osallistua maailmanmestaruuskilpailujen järjestelyihin ja saada samalla erinomainen katsomopaikka kilpailujen seurantaan!

Tarjolla oleva työ on paikanneuvojana toimimista Jäähallin sisällä katsomosisäänkäynneillä. Työpaikkoja on yhteensä noin 30 kappaletta. Kaikille työtekijöille annetaan perusteellinen opastus tehtävään sekä luonnollisesti tarvittava katsomokarttapohja omasta katsomoalueesta. Katsomoissa rivit ja penkit on erittäin selkeästi numeroitu, tarkoituksena on siis vain
katsoa sisääntulevan henkilön lipusta istumapaikan rivi & numero ja osoittaa kartasta "oikea suunta" kyseiselle paikalle. 
 
Kilpailupäivät ovat perjantai 26.9, lauantai 27.9 ja sunnuntai 28.9. Työvuorot ovat aamu- ja iltavuoroja;  aamuvuoro n. 8.00-13.00 ja iltavuoro 13.00-18.00. Pidemmänkin työvuoron saa tehdä. Lisäksi työntekijöille on varattu istuinpaikat myös vapaavuorojen osalta.
 
Ilmoittautumiset voi laittaa suoraan Tapanille osoitteeseen tapani.turunen (at) kolumbus.fi .
Laita viestiisi tieto ajankohdasta, jolloin voit työskennellä:
-pe aamu
-pe iltapäivä
-la aamu
-la iltapäivä
-su aamu
-su iltapäivä
 
Kaikille töihin tulijoille on yhteinen infotilaisuus 26.8.2008 hotelli Kuninkaantien auditoriossa Espoon keskuksessa.

Ja eikun porukalla ilmoittautumaan!! :)