Alustavasti keskiviikolle 24.9.2008 sovittu harjoituskilpailu on saanut vahvistuksen pienin muutoksin (liittyen lähinna alkamisaikaan). Koska HSKH:n tehoryhmä järjestää samaisena keskiviikkona epäviralliset agilitykilpailut Ojangossa, päätimme toisen junnuohjaajan kanssa, että emme järjestä viereisellä kentällä toisia kisoja pelkästään teille vaan hyödynnämme tehoryhmän kisoja ja kaikki junnut osallistuvat epävirallisen kisan mölliradalle.

Lisätietoja harjoituskilpailusta:

  • ajankohta: keskiviikko 24.9.2008, klo 17:30 alkaen.

Käydään yhdessä läpi kisoihin liittyviä käytännön juttuja ennen varsinaisen kisan alkua (klo 18:00); ilmoittautumiskäytännöt, koirien mittaus, alkuverryttely, rataantutustuminen ym. Muistakaa ottaa koirienne rokotustodistukset mukaan kisoihin!

  • tuomarina Marjo Hytönen, HSKH

Marjo on erittäin kokenut agilityharrastaja ja -kouluttaja, joka on toiminut lajin parissa yli 10 vuotta. Marjo kasvattaa mudeja kennelnimellä Vimmatun.

  • säkäluokkien järjestyksenä mini-medi-maxi

Sama järjestys pätee kilpailussa myös rataantutustumisiin; ensin rataan tutustuvat mini-koirien ohjaajat, jonka jälkeen kaikki mini-luokassa kilpailevat suorittavat kilpailuratansa. Tämän jälkeen esteet nostetaan medi-korkeuteen, medi-ohjaajat tutustuvat rataan ja suorittavat omat kilpailusuorituksensa. Viimeisenä säkäluokista kisaavat maksit.

  • osallistumismaksu 5 €/startti; sama koira voi myös ottaa toisen startin samassa luokassa, ja silloin parempi tulos jää voimaan (myös uusintastartit 5 €/startti)

Mikäli maksu (10€/kaksi rataa) ei tunnu liian suurelta, suosittelen ehdottomasti suorittamaan radan kahdesti: tällöin ensimmäisellä kerralla huomaat ne kohdat, joissa ohjaus ei mennytkään parhaalla mahdollisella tavalla ja voit seuraavalla radalla korjata virhekohdat. Koska, toisin kuin oikeissa agilitykisassa, näissä kisoissa parempi tulos jää voimaan, "virheistä voi ottaa opikseen".

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan, tästä tulee hauskaa! :)