Jotta kevätkausi saadaan mahdollisimman onnistuneesti alkuun, järjestetään perinteiset kevättalkoot sunnuntaina 19.4.2009 Ojangon koiraurheilukeskuksessa. Merkatkaa päivämäärä jo nyt kalentereihinne - silloin on HSKH:laisilla paljon tekemistä.! :)

Talkoopäivänä kunnostetaan esteitä ja kenttien aitoja, siivotaan varastokontteja ja Ojangon koiraurheilualuetta. Hommaa riittää kaikenkokoisille ja -taitoisille - jokainen käsipari on avuksi tässä tapahtumassa! Myös innokkaat perheenjäsenet ovat tervetulleita kantamaan kortensa kekoon meidän kaikkien harjoitusolojen parantamiseksi!

Tarkempi aikataulu talkoopäivän ohjelmasta tulee myöhemmin. Talkoisiin voi osallistua myös osaksi päivää, mikäli muut kiireet estävät sitoutumisen koko sunnuntaipäiväksi. Mikäli kaikkea ei saada ko. talkoopäivän aikana valmiiksi, jatketaan ahkerointia seuraavan viikon harjoitusvuoroilla.

Muistuttaisin, että yhtenä harjoitusryhmässä reenaamisen ehtona on aktiivinen osallistuminen seuran tapahtumajärjestelyihin sekä talkoisiin.