Kiitoksia hyvistä kommenteista ja hyvä, että olette löytäneet blogin! :)

Tässä maailmassa takerrutaan niin paljon helpommin epäonnistumisiin kuin onnistumisiin, että nyt ajattelin antaa teille ansaitsemaanne positiivista palautetta :)

Olen ollut tosi ihmeissäni siitä, miten nopeasti olette kehittyneet! Kaikilla on hyvä suhde koiraansa ja yhteistyö toimii, mikä on ensiarvoisen tärkeää kaikissa koiraharrastuksissa. Teillä on hyvä käsitys siitä, mistä koiranne pitää, miten sen kanssa asioita kannattaisi tehdä ja osaatte jo tässä vaiheessa agilityuraanne mielestäni erittäin hyvin suunnitella, miten erilaiset rataharjoitukset tulisi tehdä juuri teille parhaiten sopivalla tavalla.

Erityismaininnan annan ohjeiden ja neuvojen noudattamisesta ja "opiksi ottamisesta": reenien vetäjänä on mukava olla, koska kuuntelette antamaani palautetta ja teette palautteen mukaisesti! Tämä ei kaikilta onnistu, mutta teille se on itsestäänselvyys! Kiitos siitä! Missään vaiheessa ei tule tunne, että olisimme joutuneet ns. jäämään junnaamaan mitään tehtävää, vaan osaatte aina muuttaa tekemisiänne vinkkieni mukaan.

Jatketaan samaan malliin!


1759476.jpg
(10 pistettä ja papukaijamerkki, heh heh)