1. Ulkotreenikauden agilityn treenimaksu HSKH:ssa on 30 euroa/ohjaaja. Maksu on ohjaajakohtainen, joten sama ohjaaja voi treenata ryhmissä yhdellä maksulla useamman koiran kanssa. Maksu maksetaan HSKH:n tilille, Nordea 150430-7200150, viitenumerolla 3269. Eräpäivä on 30.4.2009. Maksukuitti esitetään koulutusohjaajalle ulkotreenien alkaessa. Treeniryhmässä treenaamisen edellytys on, että treenimaksu on maksettu ja maksukuitti mukana.

2. Pyritään säilyttämään kenttien kunto ja siisteys. Viekää roskat roskikseen, ei jätetä niitä kentille. Kenttäalueelle ei mennä tupakoimaan ja muutenkin tupakantumpit kuuluvat peltipurkkeihin, jotka sitten tupakoitsijat itse voivat tyhjentää isoon roskikseen. Ei siis tupakantumppeja maahan! Muistakaa vielä, että koirat eivät saa kaivella kuoppia kivituhkaan eikä tietenkään tehdä sinne tarpeitaan (jos vahinko sattuu, ne siivotaan!).

3. Jos kentille nousee esiin isompia kiviä, niin olkaa ystävällisiä ja kerätkää ne pois kentiltä. Koirien on paljon mukavampi siellä tassutella, jos isompia kiviä ei ole maassa.

4. Ojangossa on perinteisesti nähty usein käärmeitä. Olkaa koirien kanssa varovaisia, ettei tapahdu mitään ikävää.

5. Kun Ojangosta ajetaan Kehä III:lle, niin liikennevalot tuntuvat toimivan vain vasemmalta kaistalta. Jos olette kääntymässä oikealle, niin ajakaa vasemmalle kaistalle valoissa ja peruuttakaa oikealle kaistalle. Tai ajatte lenkin vasemman kaistan kautta oikealle...
Olemme useaan otteeseen ilmoittaneet valoista Tielaitokselle.

6. HSKH:n säännöt agilityryhmissä treenaajille

  1. Ryhmässä treenaaminen edellyttää minulta osallistumista HSKH:n toimintaan esim. osallistumalla HSKH:n kisajärjestelyihin vuoden aikana vähintään kaksi kertaa.
  2. Koulutusohjaajallani on oikeus poistaa treeniryhmästä muille vaarallinen koirakko (esim. jos koira käy toisen koiran tai ihmisen kimppuun).
  3. Ilmoitan koulutusohjaajalleni mahdollisista poissaoloista. Jos jään harjoituksista pois toistuvasti (esim. 2-3 kertaa) ilmoittamatta, menetän treenipaikkani.
  4. HSKH:n treeniryhmissä koulutetaan aktiivisesti harjoituksissa käyviä koirakoita. Treeniryhmien koko pyritään pitämään 6-7 koirakossa.
  5. Aktiivisesti kouluttavilla koulutusohjaajilla on oikeus kisata HSKH:n kisoissa maksutta, kuitenkin niin että he osallistuvat myös kisajärjestelyihin (kisapaikalla tai ennakkojärjestelyissä).
  6. Muistan että agility on hauskaa ja lämmittelen koirani huolella ennen harjoituksia.
  7. Harjoittelen vain terveen koiran kanssa, jätän myös juoksuiset nartut kotiin.
  8. Annan muille harjoittelurauhan ja pidän koirani hihnassa väliajoilla. Huolehdin, että koirani on kunnolla hallinnassani.
  9. Huolehdin omalta osaltani harjoituskentän siisteydestä mm. korjaamalla koirani jätökset roskiin/ojaan.
  10. Noudatan koulutusohjaajani neuvoja ja autan häntä radanrakentamisessa.
  11. Käsittelen esteitä huolellisesti.
  12. lmoittautumiset HSKH:n järjestämiin tilaisuuksiin, koulutuksiin ja hallitreeneihin ovat sitovia. Peruuttaessaan tällaisen ilmoittautumisen ilman kunnollista (toimikunnan hyväksymää) syytä, saattaa menettää treenipaikan HSKH:n ohjatussa ryhmässä.

7. Tärkeitä päivämääriä keväällä:


- keskiviikko 29.4.2009 epäviralliset agikisat Ojangossa (reenit Ojangossa klo 18-19:30): Mikäli kenttiä on vapaana, pidetään reenit. Samalla mahdollisuus osallistua epiksiin!
- tiistai 5.5.2009 epäviralliset agikisat Ojangossa
- lauantaina 9.5.2009 Match show & möllitoko Ojangossa
- keskiviikkona 13.5.2009 epäviralliset agikisat Ojangossa: Meidän ryhmän järjestysvuoro!
- torstaina 21.5.2009 (helatorstai, vapaapäivä) HSKH:n viralliset kisat 1-2-3-luokille: kaikki mukaan kisaamaan ja/tai töihin!
- maanantaina 25.5.2009 epäviralliset agikisat Ojangossa